Morgan : Morgan tettere på Jaguar - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Morgan tettere på Jaguar
Hvis du synes at tettheten mellom forhandlere av ett og samme merke kan virke påfallende påtrengende for tiden, hva synes du da om at det bare er 7 minutters gangtid mellom de to eneste servicepunktene for et av de ”smaleste” bilmerkene i hele landet?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Nettopp dette ligger det an til nå. Og det er Morgan det dreier seg om. For nå har importøren av det engelske nisjemerket, Hallan AS, gjort avtale med Jaguar Norge AS om at sistnevnte skal være et alternativt servicepunkt for Hallans tidligere eksklusive sådanne, Bråthen Bil AS.

At bare idrettsstadionet Dælenenga skiller Hallan AS og Bråthen Bil AS passer for så vidt glimrende, men at bare Sofienbergparken skiller de to servicepunktene Bråthen Bil AS og Jaguar Norge AS høres unektelig mer pussig ut. Så hva er vitsen?

Vi spurte Morgan-importøren selv, Christian Hallan. Og fikk til svar at Jaguar Norge besitter både kunnskaper og utstyr som er svært tilpasset Morgan, spesielt på motorsiden. Jaguar Norge vet etter sin håndtering av Range Rover mye om Rover V8-motoren som også Morgan har benyttet. Og enda tettere blir parallellene nå som både Jaguar og Morgan kommer med den samme V6-motoren. At Jaguar Norge også har to mann på oppshining/klargjøring er jo heller ikke å forakte i forhold til biler av Morgans kategori.

--La meg understreke at vi på ingen måte avfeier Bråthen Bil, som vi vet kan sine saker og som vi har de beste erfaringer med. Grunnet utstyrstilgangen ser vi det likevel mest sannsynlig at Jaguar Norge vil ta garantijobbene for Morgan, lite volum blir det jo uansett, sier Christian Hallan, som selv var knyttet til Jaguar Norge noen år før han overtok farens Morgan-import.

I mellomtiden fortsetter Morgan-fabrikkens navnekonkurranse på deres nye V6-modell. Her er visstnok intet ennå avklart, men siden Morgans første biler hadde V2-motorer tillater MotorBransjen seg å foreslå ”Morgan Triple Twin”. Og siden vi likevel er i det festlige hjørnet, synes vi de andre bilene med slik motor for eksempel kan hete ”Daimler Double Three” og ”Jaguar V-Type”. Og NÅ lover vi å ta oss sammen for i dag!

På vedlagte kart finner du

  • 1) Hallan AS
  • 2) Bråthen Bil AS
  • 3) Jaguar Norge AS
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: