Morgan : Ny fireseter fra Morgan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny fireseter fra Morgan
Fire seter har Morgan’ene hatt siden tidenes morgen – også i tre-hjuls utgavene. Men ny modell fra denne tradisjonsrike fabrikken er mer sjeldent. Nå kommer det en ny. Med fire seter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Morgan har nettopp sluppet de første skissene på en ny fireseter. Den blir klassisk i linjeføringen, ganske langt unna den aero-coupeen som de viste på Geneve tidligere i år.

Men dagens 4/4 har en firesylindret Ford-motor, skal den nye komme på linje med de andre og få en V6 motor. Det dreier seg om den samme tre-liters enheten som sitter i den forholdsvis nye Roadsteren som vel debuterte forsiktig sommeren 2004.

Man regner med at Morgan vil bruke Geneve til å presentere denne nye modellen, og at den vil komme i produksjon like etterpå. Men at full produksjon ikke vil være i gang før etter sommerferien.

Det er god grunn til å misunne unger som vokser opp i baksetet på en Morgan. De får med seg detaljer fra livet som andre barn ikke får.

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: