Buick Annet: Uovervinnelige Buick - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Uovervinnelige Buick
I år kommer vel Buick til å selge flere biler i Kina enn i USA. Derfor er det kanskje ikke underlig at dette GM-merket kommer opp med noen oppsiktsvekkende presentasjoner når det er Show-time i Beijing.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Invicta

På bilutstillingen der, som pågår nå, har de presentert sin Invicta som følger naturlig etter to andre konseptbiler: Velite i 2004 og Riviera i fjor. Denne nye er resultatet av et tett designsamarbeide mellom GMs Tec Center i Warren, Michigan og designstudioet i Shanghai.

Men minst like spennende som formen er de tekniske løsningene og selve pakkingen som man finner her. Bilen bruker Buicks første direktinnsprøytede turbomatede dieselmotor der 250 hester sendes gjennom en sekstrinns automat. 

 

Rommelig

Det hele pakket såpass kompakt at kupeen byr på et volum på hele 3 kubikkmeter, og da nærmer vi oss like rommelige forhold som inne i GMs sensasjonelle Volt-prototype, der all mekanikk og alle batterier er samlet under gulvet.

Det er også ganske hyggelig å ønske Invicta-navnet velkommen tilbake. Buick brukte det første gang for nesten 50 år siden, men det forsvant av en eller annen grunn på midten av 60-tallet.

Invicta betyr ”uovervinnelig” og var før krigen merkenavnet på en praktfull engelsk sportsbil.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: