Morgan : Morgan i eksklusivt opplag - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Morgan i eksklusivt opplag
Morgan lanserer en ny spesialserie i begrenset opplag. De får neppe problemer med å finne kjøpere til bilene, finanskrise eller ei.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Morgan Aero SuperSports er en lettvekter med luksuriøse egenskaper. Den lave vekten besørges av et aluminiumskarosseri med gener fra flyindustrien – en teknologi som ble utviklet i forbindelse med de 100 eksemplarene av AeroMax produsert i 2008 og 2009.

LES MER OM UTROLIGE MORGAN

Jubileumsmodellen ble så populær at Morgan besluttet å bygge nok en kortserie på samme basis – dermed oppsto ideen om Aero SuperSports som nå skal lages i et begrenset opplag.

Åpen eller lukket

Selvsagt er bilen åpen, men den leveres med to aluminium takpaneler når du ønsker deg en coupé for grå og kalde dager. Disse kan enkelt stues bort i bagasjerommet når du kjører åpent og luftig og trekker inn aromaen fra omgivelsene.

Siden chassiset er det samme som i løpsbilen Aero Eight GT3, som deltar i det internasjonale FIA-mesterskapet, overstiger det suverent kravene som normalt stilles med hensyn til kollisjonssikkerhet.

LES MORGANS HISTORIE HER

Håndarbeid

I den lette konstruksjonen har Morgan montert inn BMWs 4,8-liters V8-motor med blokk i aluminium. For å overføre kreftene til bakhjulene, kan kundene velge mellom 6-trinns manuell eller automatkasse med like mange steg.

Interiøret i Aero SuperSports er luksuriøst med en kombinasjon av harde tresorter, håndsydd lær og avansert elektronikk. På tross av dette er vekten holdt på et minimum for å oppnå sportslige kjøreegenskaper.

Bilen skal på markedet i 2010, og interesserte bes skrive ut en sjekk for et depositum på £25.000. Morgan forventer en totalpris på ca 127.000 pund eks. avgifter, men dette er selvsagt avhengig av hvilket utstyrsnivå man legger seg på.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: