Suzuki : 2 hjul inspirerer 4 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
2 hjul inspirerer 4
Suzuki hevder å ha hentet inspirasjon fra sine superbikes for å skape en heftig Concept Kizashi Turbo. Den står for tiden utstilt i Melbourne.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Pustehjelp sørger for at motoren får en effekt på 243 hester, en kraftig økning fra de opprinnelige 178 hk. Maks dreiemoment er på 330 Newtonmeter, 100 opp. Automatkassen er byttet ut med en 6-trinns manuell.

- Det er flere som har etterspurt en turboutgave siden første Kizashi Concept debuterte i Frankfurt i 2007, sier Tony Devers, sjef for Suziki i Australia.
- Kizashi-chassiset var i utgangspunktet konstruert for å håndtere mye krefter, og vi er spente på reaksjonen fra publikum på denne heftige utgaven, fortsetter Devers som gjerne vil ha tilbakemeldinger på facebook.com/ suzukiaustralia.
Konseptbilen har nesten 40 prosent mer effekt enn hyllevaren. Den sitter nærmere asfalten og har fått montert kraftigere bremser. På koffertlokket sitter en diskret vinge og hjulutrustningen er 18-tommere med lavprofil sportsgummi 235/45-18.
I Melbourne står også Swift S Concept som vi omtalte i vår da den ble vist på bilutstillingen i Genève.
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: