Suzuki : Konseptstrøm fra Suzuki - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Konseptstrøm fra Suzuki
Suzuki sier «Let’s create a brand new story» og viser hele fem nye konsepter på Tokyo-utstillingen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den internasjonale bilutstillingen i Tokyo er åpen for publikum fra 23. november til 1. desember, men vi begynner allerede å få bra oversikt over hva som skal presenteres der.

Basert på slagordet «Small cars for a big future» viser Suzuki biltyper som er etterspurt i dag, biler som skal realiseres i nær fremtid og biler som ligger lengre frem i tid.

Suzuki er veldig store på såkalte kei-modeller, kompaktbiler med motorer på inntil 660 ccm som er meget populære i overbefolkede japanske megacities.

Crosshiker er en kompakt crossover som kombinerer frisk design med vektreduksjon og en høyeffektiv drivlinje for å skape en moderne småbil.

Den kompakte bilen veier bare 810 kg, og har en nyutviklet 1,0-liters tresylindret motor som gir en god balanse mellom ytelser og utslipp.

X-Lander er en 4WD hybrid med tydelig personlighet. Med denne tar man seg enkelt frem i trange bygater, samtidig som bilen trives godt på røffere underlag.

Bilen er basert på den populære Jimny-modellen. Den har en 1,3-liters motor koblet til en automatisk styrt manuell girkasse, samt en elmotor koblet til firehjulsdriften.  

Hustler betegnes som en crossover som passer folk med en aktiv livsstil. Et SUV-aktig eksteriør er ifølge Suzuki kombinert med et rommelig, praktisk og komfortabelt interiør.

Hustler Coupé viser en bil med de samme egenskaper som Hustler i en annen innpakning. Ifølge Suzuki er det en bil med en «nydelig silhuett» - du får selv avgjøre om du er enig i det utsagnet.

iV-4 er femte og siste konsept som debuterer i Tokyo, men den har vi allerede omtalt utførlig i forbindelse med bilutstillingen i Frankfurt der den også sto.

LES: Ny Norges-bil fra Suzuki

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: