Ford US Mustang: Mustang i Barcelona - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
34 bilder i galleri
Mustang i Barcelona
Ford har samlet sine europeiske forhandlere – og noen journalister – til stor event i Barcelona i dag. Der skal blant annet den nye Mustang presenteres.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Ford mener på ramme alvor at Mustang skal heve deres image i Europa. Åpenbart i kraft av sin innebygde aura, for det er ikke planer om å selge den i store tall.

Et femti-års jubileum for modellen i 2014 er selvfølgelig også med på å løfte stemningen, men det pussige er at den nye modellen ikke skal selges i Europa før langt uti 2015. Det skal bli spennende å se om Ford klarer å holde Mustang-navnet hett så lenge.

«Mustangens formidable performance-historie og dens ikoniske status som et symbol på frihet og optimisme, omgir den selv i de deler av verden der bilen nesten ikke har vært solgt», er noe av det budskapet Stephen Odell, Fords toppsjef i Europa, kommer til å gi i dag.

Det ser altså ut som om denne modellen, sjette generasjons Mustang, skal selges av hele Fords forhandlernett i Europa. Den tiden den ble importert til Norge var det bare neon spesielt utvalgte, og spesielt interesserte, forhandlere som solgte den.

Uten særlig hjelp fra Norge er det så langt solgt mer enn 9 millioner av denne modellen.

Ford har en kjempelansering i dag. Den skjer parallelt i Detroit, Shanghai, Sydney, Barcelona, New York og Los Angeles. 

Det er klart at bilen vil få en skikkelig V8-motor, men den vil også bli utstyrt med mer økonomiske maskiner, blant annet en 2,3-liters turbomotor. Den vil også komme i en kabriolet-utgave.

Det er først i kveld BilNorge får tatt en skikkelig titt på bilen, slik at vi er snart tilbake med flere detaljer. I mellomtiden får vi nøye oss med noen av fabrikkens egne bilder som har lekket ut i en rekke medier – litt for tidlig.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: