Bentley : Bentley går hybrid - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Bentley går hybrid
Bentley viser en luksuriøs konseptbil i Beijing i påsken. Den gir en forsmak på fremtidige drivlinjer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er toppmodellen Mulsanne som er basis for konseptbilen som debuterer på bilutstillingen i Beijing. Samtidig røper Bentley at første produksjonsmodell med en ladbar (plug-in) hybrid drivlinje blir den store SUV-en som skal på markedet som 2017-modell.

LES: Grønt lys for Bentleys SUV

- Det er ingen tvil om at plug-in hybridteknologi ivaretar Bentleys verdier med hensyn til utsøkt luksus og kraftfulle ytelser. Ved å kombinere våre eksklusive bensinmotorer med elkraft, foredler vi begge disse verdiene, sier styreformann i Bentley Motors, Dr. Wolfgang Schreiber.

Bentley planlegger å innføre hybride drivlinjer som alternativ i alle sine modeller. - Ved slutten av dette tiåret vil 90 % av vår produksjon være tilgjengelig som plug-in hybrider, lover Schreiber.

Hybride drivlinjer vil gi inntil 25 % mer effekt, samtidig som de kan redusere CO2-utslippene med 70 % (basert på EU-syklusen). Bilene vil få en rekkevidde på rundt 50 kilometer med ren eldrift.

På konseptbilen har Bentley brukt kobberdetaljer i både eksteriør og interiør for å fremheve at dette er en spesialmodell. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: