Infiniti : Teaser fra Hong Kong - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Teaser fra Hong Kong
En av de globale luksusbilene vi overhodet ikke kjenner her hjemme (foreløpig), med hovedkontor i Hong Kong, kommer med ny konseptbil til Detroit.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Noe av det siste Infiniti-sjefen, Joan De Nysschen, gjorde før han hoppet av, og entret Cadillac, var å flytte hovedkontoret til Hong Kong.

Selv om det nå er halvannet år siden er det fremdeles litt overraskende å motta melding om ny innsats på verdens premium-scene, datelined Hong Kong.

Men vi kan like godt venne oss til å få tilsvarende fra New York også nå. For noe av det første De Nysschen gjorde som Cadillac-sjef, var å flytte hovedkontoret fra Detroit til NY.

Hvilket kanskje er en lang nok innledning for å fortelle om nesten ingen ting: nemlig at Infiniti skal vise en ny Q60 Coupé som konsept-utgave på Detroit-utstillingen.

Dersom du tror at du vet at de allerede har en Q60Coupé er det helt riktig, men det er i realiteten bare en gammel G37 som er døpt om med den nye navning-typen.

Foreløpig har vi ikke sett mer til den enn en ren og ganske luftig profilskisse, men selv den er nøyaktig nok til at vi i hvert fall kan slå fast at det ikke er så lite Q80 (Paris-utstillingen) her. 

Men vi kan også slå fast at Infiniti nå er nærmere Norge enn noensinne. Nå snakker ikke Nissan-folkene rundt grøten lenger når vi spør.

Nå er det helt klart at det jobbes konkret med planer – men salget skal skje et godt stykke utenfor Nissan-sfæren. Og de første Infiniti-modellene skal snart rulle av samlebåndet i England. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: