Infiniti : Infiniti for Europa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Infiniti for Europa
Infiniti har sendt ut et første bilde av QX30, den ene av to modeller som skal sette dem på Europa-kartet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi har vist spionbilder av denne tidligere, og for halvannet år siden møtte vi konseptbilen Q30 på bilutstillingen i Frankfurt hvor vi også fikk en prat med designsjef Alfonso Albaisa som hadde vanskeligheter med å sette den kommende bilen i en bestemt bås.

Vi vet også at bilen skal bygges på samme plattform som småbilene til Mercedes, og at den også får drivlinjer fra samme leverandør.

To modeller
Q30 er en hatchback, og det er naturlig å tenke Audi A3, BMW 1-serie og Mercedes A-Klasse som konkurrenter – Infiniti ønsker jo å fremstå som premium, og det bærer modellene deres klart preg av.

Når de nå slipper det første bildet av QX30 forteller de at denne er 30 mm høyere enn Q30 og definerer den som en crossover. Vi har tidligere sett for oss at denne skal konkurrere med Q3, X1 og GLA, men kanskje er det mer i gate med Volvo V40 Cross Country?

Det blir lettere å forholde seg til dette når vi møter konseptbilen i Genève om et par uker, og kanskje får tatt en ny prat med Albaisa.

Tilpasset Europa
Det som er sikkert er at Infiniti skreddersyr to nye modeller for Europa, en hatchback og en crossover, og at disse skal bygges ved Nissan-anlegget i Sunderland i Nord-England.

-QX30 er designet for at passasjerene skal føle høy grad av sikkerhet om bord, og de kan ta seg ut av byen uten å frykte riper i lakken, sier Albaisa.

Bilen har en aluminium-trimmet frontfanger mens det sitter en «skliplate» nederst i hekken. Den står på 21-tommers felger som seg hør og bør for en konseptbil som skal appellere til publikum på en bilutstilling.

Vi gleder oss til å ta en nærmere titt på QX30 Concept i Genève.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: