Morgan Plus 4: Morgan jubilerer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Morgan jubilerer
Morgan har laget en jubileumsutgave for å markere at Plus 4 er 65 år. Du skal ha flaks for å sikre deg et eksemplar.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Nye Morgan AR P4 er en spesialutgave som bare skal bygges i femti eksemplarer, og slike biler bruker å gå kjapt unna – på tross av en prislapp på 54.995 pund.

Plus 4 har vært nærmest uforandret siden den første ble kjørt ut av fabrikken i 1950, med unntak av kosmetiske og tekniske detaljer. De viktigste ingrediensene er fortsatt ask, aluminium og skinn.

Klassisk
Det er ikke vanskelig å kjenne igjen spesialutgaven som en klassisk Morgan, skjønt her har AR Motorsport, Morgans sportsarm, gjort ganske dramatiske endringer.

Under panseret sitter en Cosworth-trimmet 2,0-liter som yter 225 hestekrefter, mens en vanlig Plus 4 har 154 hk. En egenvekt på rundt 800 kg sørger for at det er mer enn nok krefter.

For å tilpasse kjøreegenskapene til effekt-økningen er AR P4 utstyrt med kraftigere bremser og justerbar dempere. Bak er de tradisjonelle bladfjærene byttet ut med multilink oppheng.

Nåtid
Lyktene er fortsatt runde, men innmat er nå erstattet med LED-enheter som byr på helt nye muligheter enn de tradisjonelle lyktene.

Innomhus er nye instrumenter med hvit bakgrunn på plass, og en del aluminiumsdetaljer fremhever eksklusiviteten. Det er også lagt inn ekstra lyddemping under panseret og interiøret for å gjøre reisen mer komfortabel.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: