Infiniti : Infinitis innside - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Infinitis innside
Her får du de første bildene av interiøret i nye Infinti Q30 Active Compact.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er gått to år siden vi møtte den som konseptbil i Frankfurt, og for noen uker siden fikk vi det første offisielle eksteriørbildet av den kommende Q30. 

Infinitis kompaktmodell er merkets første Europa-modell, og det er også her den skal bygges. Nærmere bestemt ved Storbritannias største bilfabrikk, Nissan-anlegget i Sunderland.

I dag får vi et første innblikk i interiøret, og blir fortalt at det er like eksklusivt som eksteriøret med påkostede materialer og moderne teknologi.

Her er lista lagt høyt for å utfordre modeller som Audi A3, BMW 1-serie og – ikke minst – Mercedes A-Klasse som har vært en donor til Infiniti med hensyn til plattform og drivlinje.

Fashion
Infiniti nevner en detalj som Dinamica – et semsket-lignende materiale fra Italia som brukes mye i motebransjen, og som er benyttet for å kle innertaket og bærestolpene i Q30.

Setene gir en relativt høy sitteposisjon og er konstruert for maksimal komfort og støtte i bytrafikk, så vel som på lengre turer.

Om nøyaktig to uker avdukes bilen i Frankfurt, og da skal du selvsagt få alle detaljer. Vi skal også sjekke ut om en norsk lansering ligger i planene nå som Infinti endelig lager modeller skreddersydd for Europa.

PS!
vårens Genève-utstilling møtte vi QX30 Concept, så vi vet at minst en modell til er under utvikling for Europa. Denne ser ut som en direkte utfordrer til Volvo V40 Cross Country

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: