Smart : Smart kø - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Smart kø
Sist helg satte Smart en ny verdensrekord. I Hamburg. En kø-rekord.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Smart Times heter tyske Smart-entusiasters årlige samling. I år fant den sted i Hamburg sist helg, det var den sekstende gangen det skjedde.

Dette er noe som foregår hvert år, i fjor var det Budapest som ble utsatt for invasjonen – 2.500 mennesker var med, og til sammen 1207 biler – noen av dem tok med andre ord flere enn to personer.

Helt siden 2001 har dette vært en merke-markering med en viss stil. Fabrikken har stilt opp med designere og tilbehørsfolk, man har jobbet med nye farger og nye Smart-typiske gadgets på disse samlingene, og har åpenbart greid å få ganske mye ut av dem. Begge veier.

Stort fremmøte
Når samlingen denne gangen skulle finne sted i Hamburg, var det kanskje ikke så uventet at det skulle bli rekord-fremmøte.

Loppis og oppmøte av sportsstjerner og lansering av nye Smart-tilbud («Smart, ready to drop»). Svært spesielle Smart-utgaver ble selvfølgelig paradert. «Pave-Smart» for eksempel, eller racing-Smart eller off-road Smart. Variantene var tallrike.

Til sammen 2053 Smart-biler av forskjellig art fant man i forbindelse med festen denne gangen.

(saken fortsetter)

Ny rekord
Hvis alle hadde kjørt i paraden, ville det virkelig blitt en skikkelig rekord. Rekord ble det – men ikke så massiv.

Den forrige rekorden var på 1.427 i den store paraden. Den ble satt i Cascais (Portugal) for to år siden. Denne gangen kunne arrangørene telle opp 1.635 Smart-biler og til sammen 3.162 personer om bord. 

Nå er Hamburg en ganske stor by, så det skapte forhåpentlig ikke for mange problemer da denne paraden beveget seg i et sentrumsnært område, men neste år kan vi vel regne med at vertskapsbyen vil merke innslaget i litt større grad.

Da skal Smart Times skje i en liten by i Spania, nord for Barcelona, som heter Salou. 1,8 kvadratkilometer og 25.000 innbyggere. Det vil garantert merkes.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: