Mercedes-Benz CLS: Tredje generasjon CLS - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Tredje generasjon CLS
SPIONBILDER: Her er tredje generasjon Mercedes CLS på vei, nesten uten kamuflasje.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Bilen skal ikke på markedet før neste sommer. Likevel er såpass mye av kamuflasjen her skrellet bort at vi får et godt inntrykk av hvordan bilen vil se ut.

Og som forventet – vi har ingen overraskelser i vente. Tredje generasjon CLS er en evolusjon på andre generasjon, som i sin tur hadde mye til felles med originalen fra 2004.

Mercedes hevdet selv at de fant opp en ny klasse for firedørs coupéer ved lanseringen av sin første CLS. Den har jeg aldri gått på – for meg er denne en sedan med skrånende takbue og begrenset tilgang til bagasjerommet.

Flere modeller fra ulike produsenter har fulgt den samme oppskriften, både før og etter CLS. De fleste med en stor bakluke som gjør dem mer praktiske.

Tredje generasjon CLS får et mindre markant hofteparti enn forgjengerne, og LED baklyktene blir horisontale i stedet for vertikale som på dagens modell.

Under panseret får den tilsvarende oppdateringer som nye E- og S-Klasse med rekkeseksere i stedet for V6, både for bensin og diesel. Du kan lese våre inntrykk av de nye motorene her.

Shooting Brake utgaven – den stilige stasjonsvognen som kom på markedet for fem år siden – har hatt begrenset suksess, så nykommeren vil kun bli lansert i denne ene karosseriformen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: