Volkswagen : Kompakt SUV fra Volkswagen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Kompakt SUV fra Volkswagen
SPIONBILDER: Volkswagen er godt representert i SUV-segmentet, men sortimentet skal utvides ytterligere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Volkswagen har lansert to nye SUV-er i 2017, Golf-baserte T-Roc og 7-seteren Tiguan Allspace. Tiguan er jo heller ikke direkte gammel, men de har flere modeller på gang.

Til sommeren kommer en ny Touareg – en bil som er nær beslektet med Porsche Cayenne. Men det kommer også en kompakt crossover med betegnelse T-Cross basert på Polo – én av 19 nye SUV-er VW skal lansere innen 2020.

Nykommeren vil hente designtrekk fra både storebror T-Roc og fra nye Polo. På Genève-utstillingen i 2016 viste Volkswagen konseptbilen T-Cross Breeze, og den er trolig en god indikator på hvordan den endelige modellen vil se ut.

Den skal bygges på den fleksible MQB-plattformen som etter hvert danner grunnlag for de aller fleste modeller fra VW-konsernet, blant annet Polo og den helt nye Seat Arona som skal kjempe i det samme segmentet.

I format vil T-Cross bli ganske lik en Golf, men den får de praktiske egenskapene som kjennetegner en crossover / SUV – høy sittestilling, ekstra bakkeklaring og et fleksibelt interiør.

Drivlinjene blir felles med Polo og andre kompaktmodeller, noe som trolig betyr at du kan se langt etter en hybridmodell, eller elbil for den saks skyld. Der har jo Volkswagen dryppet litt om sine planer.

Men som storebror T-Roc og en rekke andre nye modeller i SUV-segmentet kan du regne med frisk design og store valgmuligheter med hensyn til materialer og utstyr.

En VW-kilde røper at baby-SUV-en ser svært sporty ut: «Det er nesten så det er vanskelig å tro at dette er en Volkswagen. Du kjenner igjen grillen, men ellers har den meget spennende design».

Kanskje til og med kollega Winding-Sørensen blir fornøyd – han lot seg imponere da han så T-Roc for første gang. Det samme gjaldt da han i sommer som første nordmann hilste på nye Polo

Og kanskje finner du sogar noen hint i saken om Volkswagens fremtid, med taushetsplikt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: