Seat : Bygger i høyden - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Bygger i høyden
Norges-aktuelle Seat hevder å sette spanske rekorder når de bygger nytt lager ved anlegget i Martorell.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Seat skal gjøre comeback på det norske markedet til våren, men det er neppe hovedårsaken til at de nå bygger det de omtaler som Spanias høyeste automatiserte lager.

Seats Martorell-fabrikk ved Barcelona skal være et utstillingsvindu for Industry 4.0. Nå har de under oppførelse et nytt, automatisert logistikksenter som ved hjelp av smart-teknologi skal bli fullstendig automatisert.

Med en kapasitet på 119.000 kasser og en maksimal høyde på 43,7 meter blir det ifølge Seat det høyeste logistikksenter i Spania. Bygget forventes å stå ferdig i løpet av siste kvartal 2018.

Det nye lageret får en totalflate på 5700 kvadratmeter fordelt på to bygninger. I det første bygget med en høyde på 43,7 meter, skal opptil 500 containere flyttes hver time. Det får en kapasitet på 24.000 containere fordelt på syv kolonner.

Seat skal være en spydspiss for VW-konsernet med hensyn til å utnytte ny teknologi – noe du snart vil få et godt inntrykk av når merket relanseres i Norge i løpet av våren 2018

Her blir det ingen tradisjonelle forhandlere – alt salg skal foregå via Internett med et tyvetalls service- og utleveringspunkter.  

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: