Den store diamanten - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Den store diamanten
SPIONBILDER: 2018 blir etter alle solemerker introduksjonsåret for Rolls-Royce SUV-en. Her er den på besøk hos moderfirmaet i München.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Så langt er den kjent som Cullinan, og det er vel sannsynlig at navnet, som er hentet fra det som i sin tid var verdens største diamant, også blir med videre til produksjonsutgaven.

Store SUV-er er i vinden som aldri før, og selv om Bentley i dag innehar den uoffisielle tronen for luksuriøse SUV-er med Bentayga, kan du være ganske sikker på at den britiske erkerivalen vil gjøre krav på den når Cullinan kommer på markedet i løpet av 2018.

Rolls-Royce-sjefen Torsten Muller har selv uttalt:

«Bentleys SUV er en klar nummer to, Rolls-Royce er best i verden og det vil vi fortsatt være når vår nye modell kommer på markedet. Jeg kan love at dette blir en autentisk Rolls-Royce med alle de egenskaper vårt merke står for.»

Det innebærer den helt spesielle følelsen av «å sitte på et flyvende teppe» uansett om man befinner seg på nylagt asfalt eller på røffere underlag.

Når den endelig kommer på markedet har Cullinan vært testet over lang tid i all slags klima, fra isende kulde til brennhet ørken. Sistnevnte er nok mest relevant for store deler av kundemassen siden de bor på den arabiske halvøya.

Under Cullinan ligger en helt ny aluminiumplattform som den deler med nye Phantom

Chassis og firehjulsdrift er perfeksjonert for å gi den maksimale komforten som bare Rolls-Royce kan fremskaffe, selv om de britiske ingeniørene nok har fått gode innspill fra BMWs spesialister.

Bentley har hatt stor suksess med sin Bentayga, så det er liten tvil om at også Rolls-Royce vil lykkes i den mest kravstore nisjen av luksusmarkedet der kundene er villige til å betale nær sagt hva som helst for å skaffe seg de mest luksuriøse leketøy som finnes på markedet.

Cullinan kan meget gjerne bli bestselgeren hos BMW-eide Rolls-Royce, selv om de nettopp har lansert en ny Phantom

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: