Dennis Olsen i proffdebut

Dennis Olsen har i helgen kjørt sitt første løp som profesjonell Porsche-fører. Det så lenge meget bra ut, men tekniske problemer ødela for en pallplass.

Publisert Sist oppdatert

Sammen med fire andre førere kjørte Dennis denne helgen 24-timersløpet i Dubai for Herberth Motorsport i en Porsche 991 GT3 R.

Etter åtte timer ledet teamet løpet med neste 100 biler, men dessverre skulle tekniske problemer frarøve dem ledelsen.

En ødelagt bærearm og en punktering gjorde at de måtte tilbringe mye tid i garasjen, og de kom tilbake på banen på 16. plass.

Fire og en halv time før målgang lå teamet på 15. plass, 20 runder bak teten, men etter en solid avslutning avanserte de til 10. plass, 16 runder bak vinneren. Dennis fikk æren av å kjøre siste heat etter mesterlig kjøring i hele helgen.

– En flott opplevelse i mitt første løp som Porsche Young Professional. Takk til teamet og Porsche, sier en fornøyd Dennis etter målgang.

Løpet ble vunnet av teamet Black Falcon i en Mercedes-AMG GT3 foran Manthey Racing i en Porsche 991 GT3 R.