BMW : Her er BMWs første el-SUV - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Her er BMWs første el-SUV
SPIONBILDER: BMW har lovet oss en batteridrevet SUV innen 2020. Her er en prototyp knipset under testing i Lappland.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Toppsjef Harald Krüger har lovet 25 elektrifiserte BMW-er innen 2025, og har antydet en mulig rekkevidde på inntil 700 kilometer.

Vi kan forvente at i-serien utvides med flere modeller enn dagens i3 og i8, eksempler på det har vi fått gjennom i Vision Dynamics som ble vist i Frankfurt sist høst og Next 100 som ble presentert i anledning 100-årsjubileet i 2016. 

Men i tillegg har BMW registrert hele navnerekken fra iX1 til iX9 for kommende SUV-modeller.

Først ut blant SUV-ene er iX3 som skal på markedet i 2020, og her er den knipset av Automedia under testing i kaldt klima.

Prototypen på bildene ser ved første øyekast ut som en ordinær X3, men legg merke til at den mangler eksosrør og at det ligger store batteripakker under bilen. I tillegg er den merket med Electric Vehicle.

Om BMW velger å legge den batteridrevne iX3 så tett opp til den ordinære X3 som disse bildene indikerer, velger de en helt annen strategi enn Audi, Jaguar og Mercedes har gjort med sine elSUV-er, e-tron, I-Pace og EQ.

Men det er fortsatt et par år til bilen skal på markedet, så dette kan godt være en X3-basert «bastard» der fremtidens teknologi testes ut. Vi vil få bedre indikasjoner på det når en konseptbil vises, noe som antagelig skjer i løpet av 2019.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: