Optimist foran tøft løp - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Optimist foran tøft løp
Mads Siljehaug vet at Lamborghinien hans har noen utfordringer foran helgens løp på Silverstone, men gleder seg til start.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Denne helgen kjører Mads Siljehaug det andre løpet i Blancpain Endurance Series GT3 på ærverdige Silverstone i England.

Sesongens første løp var på Monza og gikk over all forventning. Teamet kjørte inn til en fin fjerdeplass i klassen og totalt 16.-plass av 54 biler.

Dette sier Mads selv om sjansene på Silverstone:

- Vi vet Silverstone blir et tøft løp for bilen vi bruker, siden Reiter (teamet Siljehaug kjører for, red. anm.) har liten historikk fra banen og dette gjør at forberedelser som analyse fra data og on-board ikke er til rådighet for dette løpet, sier Siljehaug.

- Banen krever god balanse i bilen, med flere høyhastighetssvinger hvor god aerodynamikk er viktig, og det er nettopp der bilen våre stiller svakest. Men vi er innstilt på at dette blir et utfordrende løp hvor vi må yte maks fra start til å få bilen konkurransedyktig.

Når det gjelder tidligere kjøring på Silverstone så har verken Mads eller makker Lenny Marioneck kjørt på Silverstone før, mens den tredje sjåføren på bilen, Patric Niederhauser, har litt erfaring fra banen.

- Jeg gleder meg stort til løpet og målet er som alltid å kjempe om poeng i Silver-cup og gjøre det best mulig i løpet totalt sett, avslutter Siljehaug.

Løpet går over 3 timer hvor de tre sjåførene kjører en time hver.  

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: