Volkswagen : SUV for liten, SUV for stor - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
SUV for liten, SUV for stor
SPIONBILDER: Vurderer du å kjøpe en SUV, skal Volkswagen kunne oppfylle dine ønsker, uansett størrelse. Her er modellen som blir deres mest kompakte.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

En helt ny Touareg på øverste hylle, Tiguan i to forskjellige lengder med fem eller syv seter, og T-Roc for dem med litt mer beskjedent plassbehov. Volkswagen har allerede et bredt utvalg av SUV-er.

Men fortsatt er det minst én viktig nisje igjen å tette – de siste årene har nemlig markedet for kompakte SUV-er / crossovere eksplodert, etter hvert som flere tilbydere av slike har kastet seg på karusellen.

Denne nisjen startet vel egentlig med Juke og Countryman som «eide» segmentet i en årrekke. I dag har de fått utfordrere som Honda HR-V, Mazda CX-3, Hyundai Kona, Kia Stonic, Peugeot 2008, Renault Captur med mange flere.

For ikke å forglemme Seats nye Arona som blir en nær slektning gjennom felles plattform, drivlinjer og en rekke andre komponenter. Etter hvert vil vi også få tilsvarende modeller fra Audi (Q1?) og Skoda.

Volkswagen har foreløpig ikke bekreftet det offisielle navnet på den kompakte SUV-en, men siden vi har møtt den som T-Cross Breeze Concept (Genève 2016) er det ikke unaturlig at T-Cross også blir den endelige modellbetegnelsen.

Du finner flere detaljer i våre tidligere omtaler av T-Cross

Sannsynligvis kommer modellen ut i offentlig lys i løpet av høsten, mens den blir gangbar handelsvare fra neste år. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: