Toyota : Toyota viser fristelser for de yngste - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Toyota viser fristelser for de yngste
Det skal Toyota ha. Når de gjør noe, gjør de det skikkelig. Bygger biler for barn, for eksempel. Møt den siste Camatte.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Jeg skjønner ikke hvorfor vi har vært så sløve med hensyn til å følge utviklingen av Camatte-serien.

Vi var på hugget da den første ble lansert på leketøymessen i Tokyo i 2012

Men etter det har vi hatt en rekke andre modeller. Camatte 57s i 2013 for eksempel. Et virkelig prakt-eksemplar – jeg kunne tenkt meg en slik selv jeg, hvis jeg hadde fått plass.

57-tallet kom forresten av at bilen hadde 57 karosseriplater som kunne settes sammen som et puslespill, og hadde ikke noe med en berømt Bugatti å gjøre.

Så kom Camatte Lab som lot barna tegne bilder på taket – som den så viste frem. Camatte Haijme kom i 2015, sammen med Camatte Vision – som lot barna kjøre virtuelt gjennom byen i en bil de selv skrev spesifikasjonene på.

2016-modellen var en Camatte Capsule – en henger som du innredet selv, og i fjor kom Camatte Petta. Den kunne man kjøre og den kunne man dekorere akkurat som man ville.

(saken fortsetter)

Årets versjon er en fornyet utgave av Petta og har fått navnet Journey.

Bilen er utstyrt med gammeldagse klistremerker som forteller om hvor den har vært på tur, den har fått en egen reiseveske på hekken, og bilene er plassert slik at barna kan være med på en simulert biltur via en 220 graders skjerm.

De har tatt med seg en annen bil dit igjen, de virkelig hardcore ungene kan nemlig gjennomføre bilturen i en 57s. Jeg vet hvilken jeg hadde valgt.

Selvfølgelig er det markedsføring i disse morsomme stuntene, men Toyota sier at de også har en annen, seriøs idé bak tiltaket.

De ønsker å skape glede og entusiasme rundt bilen – også for den kommende generasjonen. Og de ønsker å gjøre barn og deres foreldre oppmerksom på verdiene som fremdeles ligger i bil og bilproduksjon.

Jeg lover på min side at jeg ikke skal hoppe over den nesten Camatten – for jeg regner med at det kommer en neste år også.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: