God plassering for Marius Nakken

Marius Nakken har i helgen kjørt tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland – serien hvor han debuterte forrige sesong. Etter problemer lørdag, slo han hardt tilbake i søndagens løp.

Publisert Sist oppdatert

Løpene ble kjørt på Red Bull Ring i Østerrike. Det ble harde og spennende løp siden hele 35 sjåfører stilte til start på den 4,3 km lange banen i Spielberg. Spennende og ekstra utfordrende da 10 av sjåførene fra Porsche Supercup deltok. Marius kjørte til slutt inn på en solid 7. plass.

– Dette er kanskje det hardeste løpet på kalenderen i Porsche Cup i år med deltagelse fra mange av sjåførene i Porsche Super Cup. Jeg hadde små problemer med bilen i kvalifiseringen lørdag. Jeg var kun 0,8 sek bak raskeste rundetid, men i det tøffe feltet holdt det bare til startspor 15. Da er det deilig å kjøre seg opp og inn til en fantastisk 7. plass i dag, spesielt med tanke på den harde konkurransen og punktering i løp 1 lørdag, sier en meget fornøyd Marius Nakken.

Det er en måned siden første løp i Porsche Carrera Cup Deutschland (Oscherlseben), og Marius har siden da vært coach i Barcelona og Monaco GP på de første løpene i Porsche Super Cup.

Han coacher den argentinske sjåføren, Pablo Otero. Marius skal selv delta på flere av løpene i Porsche Super Cup i år, noe som nylig har blitt klart.

Marius og de andre sjåførene hadde to gode testdager på Red Bull Ring forrige helg for å forberede seg til løpet.

Ti av de beste sjåførene fra Porsche Super Cup stilte til start denne helgen for å forberede seg til Super Cup løpet som går på samme bane i slutten av måneden. Marius deltar også i dette løpet.

Dette betyr at man kan forvente seg kanskje årets tøffeste Porsche Cup løp.

Marius reiser direkte fra Østerrike til Silverstone i England for offisielle tester i Porsche Super Cup.