Opel : Peugeot kiler inn ny modell - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Peugeot kiler inn ny modell
Med to nye relativt nye modeller og en litt tilårskommen, skulle man tro Peugeot hadde nok å tilby et SUV-hungrig marked. Men det virker som de vurderer å presse inn nok en modell.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Da Peugeot 2008 kom på markedet for en fem års tid siden, hadde den ikke så mange konkurrenter.

Vi syns det var naturlig å sammenligne den mot en annen franskmann i samme segmentet, og hvordan det gikk kan du lese i testen vår.  

Men siden har det kommet en rekke nye utfordrere fra både Asia og Europa. Det betyr at Peugeot snart må fornye 2008 om de skal henge med i konkurransen.

Andre generasjon 2008 er under utvikling, men den kommer neppe på markedet før mot slutten av 2019 eller i 2020. Automedia har manipulert frem et bilde av hvordan denne kan bli seende ut basert på den informasjon de besitter.

Vi ser den henter trekk fra sine moderne søsken, Peugeot 3008 og storebror 5008. Om det endelige resultatet blir som våre illustratører antyder, blir den ganske ekstrem i uttrykket. Vi får se når modellen treffer markedet om et år eller to.

Les også: SUV for liten, SUV for stor

Nå kan det se ut som Peugeot også planlegger en mindre SUV / crossover enn 2008, og da er det jo naturlig at de tar i bruk betegnelsen 1008.

Til Paris-utstillingen i 2010 hadde Peugeot bygget en konseptbil med betegnelse HR1, og den kan være en inspirasjonskilde om de velger å lansere en modell i segmentet under 2008.

Vi har tidligere vist spionbilder av en DS3 Crossback som blir en konkurrent til Coutryman, Q2, Kona, Niro med flere, og vi vet at denne skal tilbys som elbil.

Så hvorfor skulle ikke Peugeot lansere en tilsvarende modell som 1008, og mens de er i støtet kan de jo like godt kle dem opp i Opel- og Vauxhall-drakt, så har de god tilgang til alle de store markedene i Europa. En Opel kunne jo for eksempel hete Adam X. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: