Betal med en sang - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Betal med en sang
Det er mange nye taxi-type tjenester for tiden. Uber, Lyft og mye annet som dukker opp. Men Singalong Shuttle introduserer noe helt nytt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Tilhører du de mer enn 100.000 som har tatt peiling på å få med seg Marshmello eller N.E.R.D. eller Cheek eller noen av de andre artistene på årets Ruisrock, kan du samtidig få med deg en helt ny attraksjon.

En taxi der du betaler med en sang.

Det er det finske energiselskapet Fortum – velkjent, bl.a. for sine ladestasjoner også i Norge – som innfører denne tjenesten i forbindelse med Finlands største musikkfestival. (Den holdes forresten for 49. gang – neste års kan bli virkelig STOR).

Denne spesielle taxi-tjenesten, som også skal presenteres i andre finske byer, er basert på et antall BMW i3, uten taksameter, men med en støymåler.

Bilen har også et lydanlegg og en pad med et solid utvalg karaoke-låter som passasjerene kan synge etter.

Greia er nemlig at sjåføren verken tar kontanter eller kort eller Vips-varianter. Du betaler med å synge. For full hals, hele veien. Synker lydnivået under en viss grense, stopper bilen og sjåføren nekter å kjøre videre.

Fortum sier at dette gjør de for å vise folk hvor glade de blir av å kjøre elektrisk, samtidig som bilen tydelig viser at her er det ikke noe bakgrunnsstøy som ødelegger den musikalske opplevelsen.

Selv sier jeg at sjåførene må ha høy toleranse for sur sang. Særlig på vei hjemover, etterpå…

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: