Volkswagen : Jeg er mer enn bare én ting - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Jeg er mer enn bare én ting
Den skal ikke vises før utpå høsten, men nå slipper Volkswagen den første offisielle informasjon om T-Cross.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Vi har allerede vist spionbilder og datamanipulasjoner og avslørt ganske mye om modellen som blir Volkswagens minste SUV – eller crossover om du foretrekker den betegnelsen.

Den dukket opp som konsept i Genève for to år siden, da var den toppløs. Det blir ikke produksjonsmodellen, i alle fall ikke i første omgang.

Men blir T-Roc Cabriolet en suksess, skal vi ikke se bort ifra at de gjør en tilsvarende vri med lillebror.

«Jeg er mer enn bare én ting» er budskapet fra T-Cross som på tross av en beskjeden lengde på 4.107 mm byr på et fleksibelt interiør siden den er bygget på VW-gruppens fleksible MQB-plattform.

Volkswagen har designet T-Cross med Europa i tankene, men de mener også den har potensial for å bli en volumselger i både Kina og Sør-Amerika.

Les også: Volkswagens fremtid, med taushetsplikt

Baksetene er montert på skinner slik at de kan skyves i lengderetning etter som behovet melder seg for maks baksetekomfort eller mer plass i bagasjerommet.

MQB-plattformen gjør det også mulig å tilby sikkerhetsutstyr som normalt bare er tilgjengelig i større og dyrere modeller siden ledningsnettverket allerede er på plass.

Den skal også komme godt ut i kollisjonstester med standard utstyr som Front Assist og Lane Assist.

Bilen skal vises i løpet av høsten, muligens skjer det på Paris-utstillingen i september. Men hvis du sjekker vår lanseringskalender, så finner du ikke T-Cross der. Årsaken er at norsk lansering er planlagt først i april 2019. 

På denne videoen forklarer Jürgen Stackmann, direktør for salg og markedsføring, og Klaus Bischoff, designsjef for Volkswagen, noen detaljer om den nye modellen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: