Mazda : Mazda blir venn med smartfonen din - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mazda blir venn med smartfonen din
Mazda lanserer nå en oppdatering av infotainment-systemet som vil glede brukere av iPhone.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Oppdateringen gir støtte for både Apple CarPlay og Android Auto som gir sømløs integrasjon av smarttelefonens funksjoner for anrop, meldinger, navigasjon, musikkstrømming, etc.

Oppdateringen blir tilgjengelig som ekstrautstyr til alle nye biler fra Mazda, og kan i tillegg ettermonteres på alle eksisterende biler som er utstyrt med MZD Connect – Mazdas infotainmentsystem som først ble lansert til Mazda3 i 2013 og senere er rullet ut på alle modeller.

Per i dag har ikke Google lansert Android Auto for Norge, hvilket betyr at det i første omgang er iPhone-brukere som får glede av oppdateringen.

Når smarttelefonen er koblet til MZD Connect via USB-porten kan Apple CarPlay kontrolleres via bilens eksisterende betjeningsinstrumenter; HMI Commander, multifunksjonsrattet og berøringsskjermen (ved stillstand). Det er i tillegg støtte for talekontroll via Siri.

Oppdateringen blir tilgjengelig som ekstrautstyr for både nye og eldre Mazdaer utstyrt med MZD Connect fra midten av august.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: