Hyundai i30: Snart kommer mer N fra Hyundai - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
23 bilder i galleri
Snart kommer mer N fra Hyundai
N for Hyundai er som M for BMW. Nå utvides N-familien, på mer enn en måte.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det fins to modeller med N-logo i dag – Veloster og i30. Vi har lekt oss med sistnevnte både på bane og landevei – den opplevelsen kan du lese mer om her

Den sportslige kombikupeen har toliters turbomotor som leveres i to styrkegrader, med enten 250 eller 275 hestekrefter. Manuell girkasse er eneste alternativ.

Men nå er snart Hyundai klar med en tredje N-modell. Bildene viser nemlig den nye fastbacken som kom på markedet i våres i oppspritet N-versjon.

Du kan regne med at effekten blir den samme som i søstermodellen, og Hyundai antyder at den kommer på markedet i løpet av høsten.

Fastbacken av i30 selges ikke i Norge, her satses det kun på 5-dørs kombikupe og stasjonsvogn. Dermed er neppe heller den kommende N-nyheten aktuell for oss.

Derimot kan du style opp bilen slik at den ser ut som en N-modell – den umaskerte femdørsutgaven på bildene kan ved første øyekast se ut som en i30 N, men skinnet bedrar – det er kun kosmetikken som kommer fra N, under skallet kan det sitte hva som helst.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: