Volkswagen Golf: Fargerik Golf R - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Fargerik Golf R
Det er lite ved Golf R som forteller hvilken kruttønne den er. Men nå tar Volkswagen of America grep som enkelt kan overføres til Europa om det blir en suksess.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Golf R er blant mine absolutte favoritter, den har krefter i hopetall, firehjulsdrift, sportslige egenskaper når du vil leke, men samtidig er den så komfortabel at du kjører uanstrengt Oslo-Trondheim. Og ingen du møter på veien aner at du kjører noe annet enn en vanlig Golf.

Les vår test av to blå lyn – Golf R og Subaru WRX STi

Det er mulig enkelte av Volkswagens amerikanske kunder syns Golf R er for diskret, for nå lanseres Volkswagen Spektrum Program. Og hvis du sender en Golf R gjennom dette programmet, blir den ikke akkurat diskret lenger.

I programmet tilbys 40 spesialfarger, i tillegg til de fem originale. Her finner du klingende navn som Nagaro Blue Pearl, Violet Touch Metallic, Caribbean Green og Copper Orange Metallic.

Her fins lakkfarger som får din Golf R til å skille seg ut i en grå-sort bilpark, samtidig som du får eksponert noen av dine vågale sider. Skjønt det er kun et få tall av fargene som er glorete, de fleste går i mørke nyanser.

VW-organisasjonene i USA og Canada har samarbeidet om å velge ut et rikt utvalg av spesialfarger for 2019-utgaven av Golf R.

I USA er pristillegget for Spektrum 2500 dollar, drøyt 20.000 kroner med dagens kurs.

Hensikten er å tilby en miks som er attraktive for kundene, samtidig som mange av fargene har en link til tidligere VW-modeller.

Viper Green Metallic ble for eksempel brukt på den europeiske Scirocco Mk. 3 og senere på Lamborghini Huracan. Denne har vist seg å toppe popularitetslisten i Canada.

Andre farger med røtter inkluderer Deep Blue Pearl fra Mk. 4 og Mk. 5 Golf R32, Ginster Yellow fra 1997 Driver’s Edition GTI og Mars Red fra Mk.1 GTI.

Det vil snart bli lagt til en «bygg din egen»-funksjon på www.vw.com hvor potensielle kunder kan teste ut alle de førti fargene i 3D.

Så hvis du ønsker deg en Golf R som vekker oppsikt, kan det kanskje være håp om å kunne bestille det i fremtiden. Om det blir en suksess på det amerikanske kontinentet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: