Gode plasseringer, men ingen pall - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Gode plasseringer, men ingen pall
Dennis Hauger tok nye viktige poeng i det britiske Formel 4-mesterskapet og holder tredjeplassen i sammendraget. Men noen pallplass ble det ikke denne helgen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

En fjerde-, en femte- og en syvende plass er status for Dennis Hauger etter helgens tre løp på Knockhill. Det var nok til at han beholder tredjeplassen i det britiske mesterskapet og er beste rookie (nykommer).

– Totalt sett er jeg ikke fornøyd med helgen, sier Dennis som har vært mye på pallen i de siste løpene

– Vi har hatt så mange problemer, helt fra starten har vi forsøkt å få bilen til ikke å sprette over kerbsen. Vi hadde det problemet under testing tirsdag, og det har fortsatt til og med siste løp i dag.

Dennis kvalifiserte seg bare til startspor seks i første løp, og ble i tillegg flyttet ned fem plasser som straff for kollisjonen med sin teamkollega i forrige løp

– Det var selvsagt ingen fordel å starte så langt bak i feltet, men jeg var den eneste som avanserte i feltet, og det var en god erfaring. En syvendeplass i løpet var nok det beste jeg kunne greie med dette utgangspunktet, sier Dennis.

I andre løp hadde den 15-årige Team Norway-føreren syvende startspor. Han ble imidlertid dyttet av banen av en konkurrent og måtte i depotet for en ny vinge, men klarte å avansere til femteplass hvilket var meget bra med et slikt utgangspunkt.

– I Race 3 fikk jeg en ganske bra start, men Jack (teamkollega Doohan) og en annen hadde et sammenstøt like foran meg, så jeg måtte kjøre gjennom grusfella for å unngå dem. Jeg ramlet ned til syvendeplass, men klarte å ta meg opp til fjerde. Dessverre holdt det bare nesten til pallen, sier Dennis.

– Vi var ikke der vi ønsker å være hele helgen. Vi skulle slåss om topplasseringer, men vi hadde ikke det som skulle til. Jeg har lært mye, og jeg må bare ta med erfaringen og stå på videre, konkluderer Dennis Hauger som nå bare har to løpshelger igjen i sin debutsesong i Formel-bil som har gått langt bedre enn man kunne forvente.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: