Vrien helg for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Vrien helg for Dennis Hauger
Dennis Hauger har slitt med motorproblemer den siste tiden. Det gjorde at løpshelgen på Silverstone ikke gikk helt på skinner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

– Det var ingen perfekt helg, men jeg hadde noen gode løp, sier den sindige 15-åringen fra Aurskog som nok var mer frustrert i helgen enn han gir uttrykk for.

Under en test tidligere i uken ble det klart at motoren i Dennis’ bil ikke fungerte optimalt og at han manglet toppfart sammenlignet med sin teamkollega, Jack Doohan.

– Å finne ut av motorproblemene vi hadde på mandagens test spiste opp mye av tiden under den frie treningen fredag. Mekanikerne byttet motor, men det ble enda verre, så de byttet tilbake igjen, sier Dennis.

– De fant nogenlunne ut av problemene til Race 1, men posisjon 8 og 7 i kvalifiseringen var en stor skuffelse, medgir han.

Med like biler og små forbikjøringsmuligheter er kvalifiseringen ekstremt viktig, så Dennis hadde med dette et vanskelig utgangspunkt for helgens tre løp. Men han gjorde det beste ut av situasjonen.

– Race 1 startet bra, jeg avanserte fra startspor åtte til fjerdeplass i løpet av tre svinger og jaget deretter Jack (teamkollega) for å ta tredje. Han klarte dessverre å sperre meg hele veien, så jeg måtte ta til takke med fjerdeplass, sier Dennis.

– I Race 2 var jeg litt uheldig på første runde. En konkurrent som lå på innsiden låste hjulene og dro rett fram i en sving, så jeg måtte langt ut for å unngå sammenstøt, noe jeg tapte mange plasser på. Jeg kjempet meg oppover men ble blokkert og måtte ta til takke med femteplass.

– Det ble litt av det samme i Race 3, fortsetter Dennis.

– Jeg hadde en god start fra P7, men alle måtte langt ut i sving 2 så jeg ramlet til åttendeplass. Jeg pushet på, kom meg opp til fjerde, og lå igjen og pushet på Jack i kamp om tredjeplassen. I de siste svingene kunne jeg ha prøvd meg, men sjansene var store for at det ville ende med et sammenstøt, så jeg lot være, konkluderer Dennis.

Dennis og teamkollega Jack Doohan ligget veldig nærme hverandre i mesterskapet når bare en løpshelg gjenstår. I det britiske F4-mesterskapet er Dennis nummer tre med 317 poeng mens Doohan er fire med 314.

I rookie-mesterskapet for beste debutanter leder Doohan med noen få poeng på Dennis. De siste løpene i det britiske F4-mesterskapet kjøres om to uker på Brands Hatch.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: