Audi : Hat-trick til Møller Bil Motorsport - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Hat-trick til Møller Bil Motorsport
Møller Bil Motorsport vant sitt tredje strake løp i TCR-klassen under lørdagens sjuende runde i det tyske langdistansemesterskapet VLN på Nürburgring.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

– Vi er i flytsonen om dagen, og alt går på skinner. Nok en gang var det et perfekt løp for oss med bestetid på kvalifiseringen, beste rundetid i løpet, fantastisk kjøring og de raskeste depotstoppene i klassen, forklarer teamsjef Marius Misfjord.

Dagen startet med at Kenneth Østvold kjørte inn til pole position, fire sekunder raskere enn nærmeste konkurrent, i kvalifiseringen. Kenneth startet også løpet og ledet TCR-klassen med mer enn et minutt da Håkon Schjærin tok over.

Etter et perfekt depotstopp fortsatte Schjærin å øke til konkurrentene før Atle Gulbrandsen kunne ta over etter nok et feilfritt depotstopp.

Gulbrandsen gjorde som Østvold og Schjærin før ham, og økte ledelsen med rundt et minutt. Til slutt vant Møller Bil Motorsport med over tre minutter på næreste konkurrent, Mathilda Racing.

– Vi har jobbet godt med både bilen, sjåfører og mekanikere den siste tiden. Vi blir stadig raskere, og når vi samtidig gjennomfører løp hvor alt går på skinner, så er vi vanskelige å slå. Vi er ekstra stolte over at vi på hvert løp har med fire gjestemekanikere, som ikke har vært med tidligere. Det er helt utrolig hvor god innsats gjestemekanikerne gjør, og de er helt avgjørende for de gode resultatene vi har hatt den siste tiden.

Schjærin, Gulbrandsen og Østvold ligger nå på andreplass sammenlagt i TCR-klassen. Gülden leder med 42,70 poeng, mens den norske trioen har 42,11 poeng. 39 førere har tatt poeng i TCR-klassen i årets sesong. To løp av mesterskapet gjenstår, men Møller Bil Motorsport skal kun kjøre det siste.

– Ettersom vi ikke kjører alle løpene i mesterskapet har vi aldri brydd oss om sammenlagtstillinger. Men nå ligger vi faktisk på en andreplass totalt, selv om det er to løp vi ikke har stilt til start i. Ettersom vi ikke skal kjøre det neste løpet, så har vi nok ingen mulighet til å vinne totalt, men en tredjeplass totalt kan være mulig, avslutter Misfjord.

Denne gangen hadde Møller Bil Motorsport med seg gjestemekanikere fra ulike Møller Bil-forhandlere i Sverige. Det neste løpet for det norske Audi-teamet er årets sesongfinale den 20. oktober.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: