Vrien sesongavslutning for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Vrien sesongavslutning for Dennis Hauger
Det ble ingen pallplasser for Dennis Hauger da de siste tre løpene i det britiske Formel 4-mesterskapet ble kjørt i helgen. Men denne uken har 15-åringen fra Aurskog fått en smak av fremtiden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

– Det var egentlig ganske snodig, sier Dennis. – På den første frie treningen fungerte ting bra. Jeg var tredje raskest og hadde en god følelse med bilen. Men så forsvant grepet, og vi aner ikke hvorfor.

I den andre treningsomgangen var han nede på åttendeplass.

– Slik fortsatte det gjennom kvalifiseringen, og først da vi la på nye dekk til søndagens løp kom grepet tilbake – ganske frustrerende, sier han.

Dermed måtte han nøye seg med startspor 8 i første og siste løp, og spor 7 i det andre av lørdagens løp.

Han kjørte inn til 7. plass i begge lørdagens løp.

– Det er nærmest umulig å kjøre forbi på denne banen, så det var lite jeg kunne gjøre med et så dårlig utgangspunkt. Jeg kunne klart en tredjeplass i mesterskapet, men en konkurrent pushet meg av banen i søndagens løp, og dermed ble det en skuffende avslutning på sesongen, sier Dennis.

Han endte sin debutsesong i Forme-bil med en fjerdeplass i det britiske Formel 4-mesterskapet, ett poeng foran teamkollega Jack Doohan fra Australia. Rookie-mesterskapet ble vunnet av Doohan mens Hauger ble nummer to.

– På tross av en kjip avslutning har jeg lært masse som jeg tar med meg inn i neste sesong, sier det norske supertalentet som kan se tilbake på fire seire og ti pallplasser i F4-debuten.

Selv om vi ikke får noen endelig bekreftelse er det klart at Dennis Hauger tar steget opp i Formel 3 neste sesong – en vesentlig tøffere serie med deltagere fra hele verden.

Denne uken Dennis han sin første F3-test på Hungaroring, og det gikk så bra at han noterte tider på nivå med meget rutinerte førere. Det blir utvilsomt spennende å følge denne 15-åringen videre.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: