Volkswagen : VW snart klar med liten pickup, vises først i Brasil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
VW snart klar med liten pickup, vises først i Brasil
Ti år etter at VW viste det første konseptet på pickupen som skulle bli til Amarok er det nå klart for å en mindre, firehjulsdrevet og mer fleksibel pickup som konsept i Brasil. Denne bilen kan komme fortere til Norge enn du aner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Husker du pickupen Skoda Felicia Fun med baksete som kunne klappes sammen – eller foldes ut – for enten å gi plass til mer på planet eller fire personer i bilen?

Hos Skoda-eier Volkswagen har de i hvert fall ikke glemt løsningen som nå tas fram igjen på en pickup VW viser som konsept på kommende helgs internasjonale motorshow i Sao Paulo, Brasils største by.

Bilen er altså mindre, tøffere, mer fleksibel og mer urban enn Amarok.

Men glem Brasil for et øyeblikk. For husk at de første Amarok i 2011 kom fra Argentina, for der var markedet stort og VW trodde ikke det ville bli stort nok i Europa til å produsere bilen her.

Der tok VW grundig feil, og snart var produksjonen også lagt til Hannover både for to og firedørs utgaven enten den hadde to eller firehjulsdrift.

Så nå tar Volkswagen ingen sjanser og signaliserer allerede før visningen at de ser potensialet som så stort at bilen kan være aktuell for andre verdensdeler.

Hvilket betyr at den sannsynligvis er i Europa kort tid etter lanseringen i Sør-Amerika. Men om det blir med fleksibel bakseteløsning eller kun som en mindre og mer personbilliknende pickup, vil kun tiden vise.

Pickup-konseptet har VW-konsernets svært mye brukte MQB-plattform i bunnen hvilket åpner for mange motorvarianter og spennende tekniske løsninger knyttet til denne plattformen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: