Land Rover Defender: Selfridge-bygget Land Rover - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Selfridge-bygget Land Rover
Kanskje blir den stående til jul? Da vil ganske mange nordmenn også få se en helt spesiell Defender som ble bygget inne i den nye herresjappa til Selfridges i London.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er i selve paradebutikken på Oxford Street at Selfridges og Land Rover gjennomførte et felles stunt. Stormagasinet skulle åpne en ny herreavdeling, og hva er vel mer maskulint enn en litt røff Defender?

Og når jobben skal gjøres ved hjelp av Land Rover Classic, kan man jo skreddersy resultatet helt som man selv ønsker det.

Hvem det var som ønsket den slik, aner jeg ikke, men bilen startet i hvert fall som en 2016 110 Defender Pickup. Den utgaven med 405 hesters V8 og 8-trinns ZF. 70th Edition het serien som feiret Land Rovers første 70 år

Klassisk-teamet tok denne bilen og dekonstruerte det hele, det var nemlig den eneste muligheten for å få bilen på plass: å smyge et strippet chassis gjennom vinduene i første etasje.

Resten av delene var litt enklere å losse, og så kunne et utvalgt team av fagfolk starte med å sette det hele sammen.

Det hele tok fire dager, i fullt publikums-påsyn, og så ble bilen dekket til mens den ventet på at resten av den nye herreavdelingen skulle åpne.

Det gjorde den nylig og da viste det seg at bilen var bygget om til en soft-top med spesiell Selfridges topp.

Så lenge den blir stående der – kanskje helt til den ramler sammen av utmattelse, om 300 år – skal kunder kunne få lov til å sitte i den og ta på den og lukte på dette ikoniske eksemplet på et eller annet erkebritisk.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: