Right To Play ambassadører - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Right To Play ambassadører
Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jæger-Amland blir nye ambassadører for Right To Play.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Rallyduoen har vært på utkikk etter en organisasjon å samarbeide med. Nå er valget tatt, og det falt på Right To Play.

– Jeg føler at tiden nå er inne for at jeg kan gi noe tilbake og gjøre en forskjell. Det føles riktig å samarbeide med Right To Play, for vi har mange sammenfallende verdier. Måten Right To Play jobber på føles veldig riktig, og det er nettopp derfor jeg ønsker å hjelpe dem, forklarer Andreas Mikkelsen.

Sammen med sin kartleser og gode venn Anders Jæger-Amland er han i disse dager i Norge for å spille inn film for organisasjonen.

Right To Play er en internasjonal organisasjon som bruker lek som verktøy for å beskytte, utdanne og styrke barn. Hver uke sørger de for at 1,9 millioner barn som vokser opp i fattigdom, på flukt eller i krise, får lek inkludert i hverdagen sin.

– Jeg tror at den tryggheten Right To Play skaper gjennom lek og aktivitet bidrar til utdanning og å styrke barna, samtidig som det utvikler deres sosiale egenskaper. Totalen av dette gir dem et godt grunnlag for å danne seg egne meninger og å stå opp for seg selv. Jeg kan faktisk ikke se en bedre måte å oppnå dette på, enn å bruke lek og aktivitet, sier Andres Jæger-Amland.

Rallyduoen har 230 reisedøgn i året og reiser verden rundt i jakten på sin første VM-tittel. De jobber målrettet for å lykkes i sin idrett, og nå ønsker de to utøverne også å bidra til at Right To Play lykkes med å hjelpe enda flere med sitt arbeid.

– Lek og aktivitet har alltid vært viktig for oss, det er det fortsatt. Vi lærer best når vi er i aktivitet, og nettopp derfor tror vi at Right To Play sin metodikk virkelig fungerer. Vi har det utrolig gøy når vi driver med vår sport, og når Right To Play hjelper barn med lek og aktivitet bidrar de til glede i deres hverdag, ikke bare bekymringer. Da kan de lære mer og de kan selv gjøre en forskjell, sier Andreas og Anders og legger til:

– Som utøvere er vi forbilder for mange, og vi husker jo hvor stas det var å møte sportsprofiler da vi var små. Derfor er det viktig for oss å bruke posisjonen på en god måte, og bidra med noe positivt.

Right To Play har over 20 utøverambassadører i Norge, blant annet Mats Zuccarello, Aksel Lund Svindal, Therese Johaug, Henrik Ingebrigtsen og Vålerenga Ishockey. Nå får de sine første rallyutøvere som ambassadører.

– Vi er utrolige glade og stolte over å ha med Andreas og Anders på laget. Det er to flotte utøvere som er gode rollemodeller for barn og unge, og som virkelig ønsker å bidra til at Right To Play kan bistå enda flere barn i utviklingsland. Vi gleder vi oss til å starte samarbeidet, sier Thora Ingeborg Dystebakken, Event og Fundraising manager i Right To Play Norge.

Utøverambassadørene er viktig for organisasjonen fordi de er med på å bidra til økt kjennskap og kunnskap om deres arbeid, og at de bidrar med innsamling av midler til prosjektene.

– For oss er det viktig at utøverne har de samme verdiene som oss, og derfor er det en så god match med Andreas og Anders. De vil virkelig gjøre en forskjell, og for dem har alltid lek og aktivitet vært viktig – akkurat som det er for oss. Det er gjennom leken vi gjør en forskjell, og det er der vi har mulighet til å beskytte, utdanne og styrke barn, avslutter Dystebakken.

Stolte samarbeidspartnere: Thora Ingeborg Dystebakken - Event og Fundraising manager og Ellen Schau - Communication Manager i Right To Play Norge, er stolte over å ha inngått et samarbeid med Anders Jæger-Amland og Andreas Mikkelsen:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: