Ford Mondeo: Ny Mondeo på test - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Ny Mondeo på test
SPIONBILDER: Her er en oppgradert Ford Mondeo knipset under testing i Nord-Sverige. De mest interessante nyhetene er under skinnet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er en midtlivssoppgradering av fjerde generasjon Mondeo som nå er på trappene. Ifølge vår lanseringskalender kommer de første bilene til Norge i løpet av våren, og den viktigste oppgraderingen sett med norske øyne er at det nå kommer en stasjonsvogn med hybrid drivlinje

Det er få eksteriøre endringer, men de høyere utstyrsnivåene kommer med full LED hovedlys samt en kromstripe som binder baklyktene sammen.

Under panseret vil Ford tilby en ny 2,0-liter EcoBlue turbo diesel samt en 1,5-liter EcoBoost tresylindret turbo bensinmotor. Sistnevnte er utviklet for å kunne kombineres med en 8-trinns automatkasse som allerede benyttes i Edge og Transit Connect.

Innendørs forventer vi å finne noen av nyhetene som ble introdusert i nye Ford Focus som kom på markedet i fjor sommer

Co-Pilot 360 kaller Ford sikkerhetssystemet som blant annet inneholder automatisk nødbrems med fotgjengerovervåking.

For det amerikanske markedet utvikler Ford en helt ny Fusion sedan, søstermodellen til Mondeo, som skal på markedet senest i 2021.

Der skal de også tilby en ny variant som i stor grad baserer seg på Mondeo stasjonsvogn, men den skal bli en «all-road» variant som Ford trolig kommer til å betegne som crossover heller enn stasjonsvogn. En slik variant kan jo være noe for Europa også?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: