Mazda : Mazda skal vise kompakt-SUV - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Mazda skal vise kompakt-SUV
Mazda har i dag to SUV-er på programmet i Europa, CX-5 og CX-3. På Genève-utstillingen lover de å vise nok en modell.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

De omtaler den som en kompakt SUV, så de skal tydeligvis inn i landskapet hvor vi etter hvert finner en rekke modeller fra både europeiske og asiatiske produsenter.

Mazda omtaler bilen som den andre, etter Mazda3, med selskapets nye designspråk som fortsatt er Kodo-inspirert. Arkitekturen er basert på den nye generasjonen Skyactiv.

Den vil benytte Skyactiv motorer av nyeste generasjon, blant annet med den revolusjonerende SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition) teknologien som kombinerer det beste fra bensin- og dieselmotorer

Les også: Nye innovasjoner fra Mazda

Selvsagt vil også nye Mazda3 få sin Europa-debut på messen – den ble jo første gang vist på LA Auto Show sist høst. Også denne skal leveres med Skyactiv-X motorer som i tillegg til SPCCI-teknologi er utstyrt med et mildt hybridsystem.

Og så har de med seg spesialutgaven Mazda MX-5 30th Anniversary Edition som markerer at nå er det 30 år siden den lille roadsteren debuterte i Chicago.

MX-5 er uten sidestykke verdens mest populære roadster – solgt i over en million eksemplarer, hvorav drøye 350.000 i Europa.

Genève-utstillingen er den som samler flest aktører fra bilbransjen, så vi regner med at de fleste er på plass også på årets messe. Tirsdag 5. mars er første pressedag, og vi lover bred dekning av utstillingen fra vårt erfarne team.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: