Ford Mustang: Spesial på Mustang - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Spesial på Mustang
SPIONBILDER: Detaljene er få og vage, men om vår samarbeidspartner har rett er dette en spesialutgave som skal debutere i påsken.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Som du ser av den tekniske kvaliteten er bildene tatt på ekstremt lang avstand av en bil inne på Fords testsenter i Dearborn. Der er det ikke lett å komme til for uvedkommende.

Ford har nylig avslørt at de klargjør en kjøreglad variant av Mustang, med en moderat prislapp. I USA starter den ordinære Mustang-prisen på 26.395 dollar (ca. NOK 225.000) mens du må opp i drøye $35.000 (NOK 300.000) for en bil med V8-motor.

Det er rundt en fjerdepart av hva du må ut med her i landet – her er norske priser og data for Mustang

Ryktene sier at bilen får betegnelse Mustang SVO og at den kan debutere på bilutstillingen i New York allerede neste uke.

Spørsmålet Audomedia stiller seg er om det er denne bilen vi ser på disse bildene.

Emblemene som normalt viser hvilken motor bilen er utstyrt med er kamuflert, så vi ser ikke hvilket av de to alternativene som er benyttet her, 2,3-literen eller V8-utgaven på fem liter.

Den har 19-tommers felger som ikke finnes i det vanlige Mustang-programmet, og i hekken sitter to doble eksosrør.

Andre detaljer er en frontsplitter tilsvarende den som benyttes i performance-pakken, en sportsgrill, diskret hekkspoiler, samt sorte speilhus og sorte dekorstriper på panseret.

Hvis dette viser seg å være Mustang SVO sitter det sannsynligvis en 2.7L eller 3.0L Ecoboost turbomotor under panseret. Sannsynligvis i kombinasjon med 10-trinns automat eller 6-trinns manuell girkasse.

Vi får se om det dukker opp en slik modell i New York neste uke – bilutstilling i The Big Apple er en hyggelig påsketradisjon.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: