Dennis Hauger i Italia-debut - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Dennis Hauger i Italia-debut
Dennis Hauger er klar for å starte sitt andre mesterskap for sesongen. I helgen er han på Vallelunga-banen utenfor Roma for å kjøre italiensk mesterskap i Formel 4.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det norske supertalentet som er medlem av Red Bulls juniorteam og Team Norway innledet sesongen med tre løp i det tyske Formel 4-mesterskapet sist helg.

Dennis hold et meget høyt tempo og sikret seg pallplass i det første løpet, men resten av helgen bød på en del utfordringer for 16-åringen.

Nå har han nullstilt seg og er klar for ny innsats i Italia etter en liten forsmak på banen 1. mai.

– Vi hadde en veldig bra test her onsdag. I dag har vi fri, så jeg har besøkt Roma sammen med familien min, sa Dennis torsdag kveld.

– Jeg tror jeg var raskest i samtlige treningsøkter, og det er jo godt å ta med seg. Det er mange biler her, vi var 34 på testen og blir visstnok 37 i helgen, så konkurransen blir tøff.

– Fortsatt kan vi få bilen bedre, teamet har ikke mye erfaring fra denne banen, så vi jobber fortsatt med å finne optimale innstillinger, men følelsen er god, fortsetter Dennis.

– Jeg liker banen, middelseksjonen er teknisk krevende og bør passe bra for min kjørestil, avslutter Dennis som i begge mesterskapene kjører for nederlandske Van Amersfoort Racing.

Helgens løp kjøres som følger og kan streames på seriens offisielle hjemmeside

  • Lørdag kl. 18.00 Race 1
  • Søndag kl. 10.10 Race 2
  • Søndag kl. 17.15 Race 3
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: