BMW 8-serie: Sniktitt på ny 8-er - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Sniktitt på ny 8-er
BMW har sendt ut en første teaser på den kommende 8-serie Gran Coupe. Det nærmer seg med andre ord lansering.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Egentlig fikk vi en meget god pekepinn på hva som vil komme gjennom BMW Concept M8 Gran Coupe som ble vist på fjorårets bilutstilling i Genève

Siden har vi også servert spionbilder som bekrefter at bilen er under utvikling

BMW har tradisjon for å vise konseptbiler som ligger tett opp til det endelige produktet, så det er grunn til å anta at det vil være tilfelle også med den nye, luksuriøse firedørs modellen.

For mens 4- og 6-serie Gran Coupe-modellene har stor bakluka, og altså totalt fem dører, ser det ut som åtteren nøyer seg med tradisjonelt koffertlokk, i alle fall om den følger i fotsporene til konseptbilen.

– Helt nye BMW 8-serie Gran Coupe er sportslighet og luksus, pakket inn subtil eleganse med fire dører – et alternativ for de som ønsker en dose ekstravaganse og kjøreglede, både i hverdagen og til de lengre kjøreturene, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Nye 8-serie Coupe og Cabriolet er nylig lansert og de første 9 bilene er ifølge OFV registrert på norske skilter, fordelt på 6 Coupe og 3 Cabriolet. Nå kommer snart turen til det tredje familiemedlemmet.

Med lengre akselavstand, fire dører og et stort bagasjerom, komplimenteres modellserien. Helt nye BMW 8-serie Gran Coupe lanseres i september, men allerede i juni vil bilen vises for første gang. Da blir også mer informasjon og tekniske detaljer tilgjengelig, lover Tegneby.

– Sammen med helt nye BMW X7 og den oppgraderte 7-serien, er den helt nye BMW 8-serien et tydelig eksempel på at BMWs pågående modelloffensiv gjelder i alle segmenter, også i de mest luksuriøse. De mest kjøreglade kan også snart se frem til en M-versjon av alle de tre modellene i den helt nye 8-serien, avslutter Tegneby.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: