Porsche : Porsche simulator-turné – siste sjanse! - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné – siste sjanse!
I en måneds tid har det vært mulig å teste Nordens mest avansert racing-simulator i landets Porsce Center. I helgen er aller siste sjanse om du vil prøve deg!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For en måneds siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sin meget avanserte og realistiske simulator hvor en rekke av verdens mest kjente baner er representert.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Arendal, Porsgrunn, Son og Oslo. Her er Trond Hylles rapport fra Tigerstaden:

De to siste dagene av april ble nok en runde av den nasjonale simulatorkonkurransen hos alle Porsche Center i Norge gjennomført – denne gangen i Oslo

Det var stor aktivitet på simulatorene, totalt nærmere 100 personer fikk delta i konkurransen om å få kjøre Porsche 718 Cayman i konkurranse på Rudskogen under Porsche Carrera Cup Scandinavia som går av stabelen der 18. og 19. mai.

I Oslo var flere gode talenter innom for å prøve seg i konkurransen hvor det ble kjørt på den legendariske tyske banen Nürburgring GP med Porsche RSR fra GTE-klassen.

Vinner av konkurransen i Oslo ble ingen ringere enn Tommy Østgård som er i ypperste verdensklasse innen Sim Racing og ble grundig omtalt i bladet BIL. Vi gratulerer så mye!

Har du fortsatt lyst til å prøve deg, så er det siste mulighet til å kvalifisere seg denne helgen. Da må du i så fall dra til Sandvika Storsenter 10. og 11. mai der Porsche Center Asker og Bærum rigger simulatorene i sitt showrom.

Aktiviteten kjøres fredag kl. 12.00-18.00 og lørdag kl. 12.00-16.00.

Vi ser frem mot en spennende avslutning og håper vi sees!

Les tidligere rapporter:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: