Porsche : Sesongdebut for Marius Nakken - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Sesongdebut for Marius Nakken
Team Norway-fører Marius Nakken er klar for full sesong i verdens tøffeste merkecup, Porsche Supercup 2019. Første løp går av stabelen i forbindelse med Spania Grand Prix denne helgen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Marius skal kjøre for det tyske topp-teamet Project1, og første løp i serien kjøres denne helgen i Barcelona. Teamet ønsker å satse på Ålesundsgutten de to neste årene og vil legge alt til rette for at han skal komme et steg nærmere en fabrikkontrakt.

Marius tar nå steget inn i det som regnes som verdens tøffeste merkecup i internasjonal baneracing – Porsche Supercup. Løpene går som oppvarming til Formel 1 på de mest utfordrende og legendariske banene, som Monaco, Monza og Silverstone.

– Project1 ble valgt utelukkende på bakgrunn av det sportslige, antall test- og treningsdager samt teamets tidligere meritter rundt om i verden. Samtidig vil jeg være en av de utøverne i teamet som får ekstra oppfølging gjennom hele sesongen, sier Marius i en pressemelding.

Det er en bragd at en utøver Ålesund har klart å jobbe seg inn i dette tøffe selskapet og kommer som et resultat av meget hard og målrettet satsning gjennom flere år.

Marius er meget klar på at han aldri hadde klart dette uten støtte fra sine gode samarbeidspartnere og sponsorer.

– Disse kan jeg ikke få takket nok. Jeg er kjempeglad for at de har troen på meg og er med på satsingen.

For tre uker siden ble den første offisielle testen i Barcelona gjennomført. Marius har nå vært flere dager hos teamet og forberede seg til løpet i simulator. I tillegg har han gjennomført fysisk sjekk hos Porsche Motorsport. 

– Det skal bli fantastisk å starte sesongen, og det er også kjekt at jeg får besøk av gode samarbeidspartnere allerede første løpshelgen. Jeg gleder meg til å introdusere dem for sporten vår og vise hvordan vi har det i vår verden.  Arrangementene er enorme og det er ekstra kjekt når vi kan få kjøre våre løp sammen med Formel 1 som trekker voldsomt store publikumsmengder, avslutter Nakken.

Project 1 Motorsport:
68 seiere, 236 pallplasseringer, og 20 mesterskapstitler, gjør Project 1 til verdens mest suksessfulle Porsche Cup team. I tillegg til Porsche Supercup, kjører teamet også World Endurance Championship og European Le Mans series.

Se introduksjonsfilm om Porsche Supercup

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: