Knallhelg for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Knallhelg for Dennis Hauger
Denne helgen stemte det meste for Dennis Hauger i det italienske Formel 4-mesterskapet, og han fikk nesten maksimal uttelling.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den andre helgen i det italienske mesterskapet ble kjørt på Misano-banen, og den norske 16-åringen var rask fra første frie trening. Han gjorde det også bra i kvalifiseringen og sikret seg startspor tre og to i de to første løpene.

Også denne helgen har det vært skiftende værforhold i Italia, og da tredje løp skulle starte søndag ettermiddag var det så lugubre forhold at løpsledelsen besluttet å kansellere etter et par runder bak Safety Car.

I lørdagens løp hadde Dennis startspor tre men klatre å avansere til andreplass.

– Jeg syns løpet gikk bra under de vanskelige forholdene, sier Dennis som selvsagt var enda mer fornøyd etter søndagens seier.

– Dagens seier smakte virkelig godt. Fra startspor to ble jeg presset ut på gresset og ramlet til tredjeplass, men etter et par runder var jeg oppe på andre igjen, forteller han.

– Vi kjørte på regndekk mens banen var i ferd med å tørke opp, men jeg holdt hodet kaldt og klarte å unngå feil. Jeg måtte vente på muligheten til å ta ledelsen, men på nest siste runde bremset jeg sent i første sving og klarte å komme meg i tet.

Den posisjonen holdt Dennis frem til målgang, og med helgens resultater avanserte han til andreplass i mesterskapet.

– Nå er vi tilbake på sporet. Det er her vi skal være en normal helg, konkluderer den sindige 16-åringen.

Nå tar det italienske mesterskapet en lang pause, men allerede om tre uker skal Dennis kjøres sin andre løpshelg i det tyske mesterskapet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: