Nok en god helg for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Nok en god helg for Dennis Hauger
I søndagen første løp på Red Bull Ring kunne Dennis Hauger igjen innta øverste trinn på seierspallen. Han nærmer seg dramatisk ledelsen i det italienske mesterskapet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Dennis var raskest på den frie treningen fredag, men under kvalifiseringen slet han med tett trafikk slik at han måtte nøye seg med startspor fem og seks.

Lørdagens løp endte med en femteplass, mens han under vanskelige forhold i søndagens første løp fikk en kanonstart og raskt avanserte til andreplass bak teamkollega Niklas Kruetten.

De to rev seg løs fra resten av feltet, og Dennis lå noen tiendeler bak sin teamkollega runde etter runde. Det medførte at Kruetten på en av løpets siste runder bremset for sent og måtte utenfor banen. Den muligheten utnyttet Dennis til å overta teten og kunne deretter kjøre inn til seier.

I søndagens andre løp var igjen den norske Formel 4-føreren lynrask ut fra start og avanserte til andreplass bak argentinske Giorgio Carrara. Dennis pushet hardt, men klarte ikke å ta seg forbi argentineren som kjørte et feilfritt løp.

– Dette ble en bra helg. Vi var 43 poeng bak ledende Peticof da vi kom hit, og nå er det bare fire, sier en fornøyd Dennis Hauger.

– I første kvalifiseringen klarte jeg aldri å få en fri runde, det var alltid noen i veien for meg. I den andre kvaliken var det mer opp til meg, jeg fant ikke rytmen.

– I første race hadde vi godt tempo, men jeg ble liggende bak en fører som forsvarte posisjonen sin svært aggressivt samtidig som jeg visste at Petecof var langt bak meg i feltet, så det var bedre å få med sikre poeng enn å ta sjanser, forklarer Dennis.

– I andre race startet jeg fra spor fem, fikk en kanonstart og var raskt opp på P3. Så kom det litt regn, det ble glatt, så jeg bare ventet på at de foran meg skulle gjøre feil, og slik gikk det jo.

– I tredje løp fikk jeg også en god start og gikk fra femte- til andreplass. Så kontrollerte jeg stort sett fra denne posisjonen. Jeg tror de seks fremste bilene, bortsett fra min, var på friske dekk, så jeg var egentlig godt fornøyd med å holde på andreplassen og sikre mange viktige poeng, konkluderer han.

Med helgens plasseringer har Dennis Hauger sanket masse poeng og dramatisk nærmet seg brasilianske Gianluca Petecof i sammendraget. Petecof står nå uoffisielt med 169 poeng mens Dennis har 165. Fra de to i tet er det et hav ned til Paul Aron på tredje med 92 poeng.

Nå tar det italienske Formel 4-mesterskapet pause frem til siste helgen i august, men allerede om to uker skal Dennis kjøre neste runde i det tyske mesterskapet på Hockenheim.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: