Volkswagen : Volkswagens fremtid på hjul - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Volkswagens fremtid på hjul
SPIONBILDER: Her er ferske bilder av Volkswagens andre ID-modell under testing i varme strøk.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den ble vist som konsept allerede i 2017, men nå nærmer det seg realisering for modellen som på konseptstadiet bar navnet ID Crozz. Det blir neppe den endelige betegnelsen når crossoveren går i produksjon neste år – mer sannsynlig vil den få betegnelsen ID.4X.

Siden den første modellen i familien, ID.3, blir en kombikupe, er det naturlig at den neste blir en SUV eller crossover. Og kanskje vil den komme i to karosseriformer – en tradisjonell SUV som bilen på bildene, og en SUV Coupé som konseptbilen fra 2017

Mens konseptbilen hadde tradisjonelle dører foran og skyvedører bak vil produksjonsmodellen sannsynligvis får tradisjonelt hengslede dører hele veien rundt.

Legg merke til den rause akselavstanden som er et resultat av at Volkswagen benytter den fleksible MEB-plattformen, noe som åpner for et rommelig og fleksibelt interiør. Det gir også korte overheng i begge ender.

Med hensyn til drivlinje kan du regne med at Volkswagen benytter tilsvarende løsning som i Audi e-tron med en motor på hver aksel og en batteripakke som gir en kjørelengde på rundt 500 kilometer per opplading.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: