Mercedes-Benz : Mercedes Maybachs Cullinan-utfordrer avslørt - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Mercedes Maybachs Cullinan-utfordrer avslørt
SPIONBILDER: Mercedes Maybach er rett rundt hjørnet med en SUV i det ypperste luksussegmentet. Her er den nærmest umaskert.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Luksusbil-kundene vil gjerne ha store firehjulstrekkere. Det har Rolls-Royce og Bentley oppdaget og har de siste årene lansert henholdsvis Cullinan og Bentayga. Fra før har vi naturligvis hatt luksuriøse utgaver av Range Rover.

Nå kaster også Mercedes Maybach seg på trenden. De har tatt utgangspunkt i Mercedes-Benz GLS, som i utgangspunktet er en relativt luksuriøs bil, og laget sin egen, spektakulære variant.

Vi har fått tak i ferske spionbilder av bilen tatt på landeveien som avslører en nær produksjonsklar modell.  

De heteste tipsene er at Mercedes Maybach GLS blir avslørt på Los Angeles Auto Show i november, eventuelt på Auto Guangzhou i Kina samme måned.  Dette er åpenbart en bil som vil appellere til rike kinesere.

Bildene er det første som er tatt hvor den nye Maybach-grillen vises. På spionbildene er luftinntakene i grillen svarte, men det spekuleres i at disse i den endelige utgaven vil være lysere eller i krom.

Vi merker oss også nye Maybach-hjul og andre eksosrør enn den man finner på vanlige GLS.

Bakvinduene i den observerte bilen er blendet, slik at det er umulig å se hvor høyt Maybach har lagt listen når det gjelder interiørluksus.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: