Konkurrer i simracing på Oslo Motor Show - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Konkurrer i simracing på Oslo Motor Show
Mulighet til å konkurrere mot noen av Norges beste bilsportutøvere i simracing blir høydepunktet på Norges Bilsportforbunds stand på årets Oslo Motor Show fra 25. til 27. oktober.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

-Vi skal ha åtte simulatorer fra Drammen Racing Senter på vår stand. Lørdag klokken 14.00 blir det et løp med flere av de beste fra årets Simracing Grand Prix, som også blir streamet direkte på Facebook, forteller Joakim Rognlien, som har prosjektansvar for standen til Norges Bilsportforbund.

Resten av helgen kan besøkende få prøvekjøre simulatorene, og se om de klarer å slå noen av Norges beste simracere og bilsportutøvere.

-Simracing byr på noe av den beste racingen norsk bilsport har å by på, og nivået er skyhøyt.

Vinneren av årets Simracing Grand Prix, Sindre Setsaas, er også i verdenstoppen og flere av våre landslagsutøvere som Dennis Hauger, Christian Krognes og Emil Heyerdahl har alle deltatt i årets mesterskap.

Simracing, eller e-sport, er i tillegg til å være en god treningsarena for våre beste utøvere også et fantastisk verktøy for rekruttering til bilsport, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.

I Simracing Grand Prix har det blitt kjørt med Porsche 911 GT3 Cup-biler på plattformen iRacing. En som kjører en slik bil i virkeligheten er Emil Heyerdahl, og denne bilen er utstilt på standen til Norges Bilsportforbund.

-Det er viktig for Norges Bilsportforbund og klubbene å være til stede på arenaer hvor det er mange mennesker. Mange ønsker å starte med bilsport, men vet ikke helt hvordan.

– På standen vår på Oslo Motor Show har alle mulighet til å få den informasjonen de trenger for å kunne starte med bilsport, sier generalsekretær i Norges Bilsportforbund, Hallgeir Raknerud.

Mer enn 40 000 mennesker er ventet til Oslo Motor Show siste helg i oktober. Norges Bilsportforbund finner du på stand C02-25.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: