Hyre og Easypark i samarbeid - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Hyre og Easypark i samarbeid
Dersom du benytter bildelingsbil fra Hyre kan det nå bli enklere å parkere den.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nå blir det mulig for brukerne av bildelingstjenesten Hyre å sømløst betale med EasyParks teknologi ved parkering i Oslo.

– Som et norskutviklet teknologiselskap er vi hele tiden på jakt etter andre aktører i samme sfære som vi kan gjøre bra ting sammen med. Vi har fulgt med på Hyre siden de startet opp, og er imponert over hva de får til. Dette er første gang vi samarbeider med en slik tjeneste i Norge, sier Ludvik Eide, markedsansvarlig i EasyPark.

Samarbeidet går ut på at den velkjente EasyPark-appen blir en integrert del av Hyre-appen. Ved å bruke EasyPark gjennom Hyre-appen, vil parkeringen stoppe automatisk når bilen forlater parkeringsplassen. På den måten slipper man å tenke på tiden og unngår overbetaling.

– Vi må hele tiden jobbe smart for å utvikle de mest brukervennlige løsningene til bilistene og byene. Tilbakemeldingene vi har fått fra testrundene vi har kjørt med Hyre, har vært svært positive, så dette lover bra, sier Eide.

Hyre er en digital plattform for leie av bil som ble lansert i 2018.  Sammen med Møller Mobility Group har selskapet plassert ut biler i hele Oslo. Tjenestens popularitet øker i takt med flere bomringer og begrensede parkeringsmuligheter i sentrum.

– Vi ønsker å tilby en totalpakke for våre brukere, da er parkering en naturlig del av dette. I likhet med EasyPark er vi brennende opptatt av gode teknologiske løsninger som skal gjøre det bedre å være bilist i byene, sier Nils Petter Nordbø, daglig leder i Hyre.

EasyPark kan nå brukes i over 1.200 byer fordelt ut over 15 land, og er i kraftig vekst.

I Oslo betales omtrent 50 prosent av parkeringene med EasyPark-appen, en vekst på 38 prosent på bare på ett år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: