Dramatisk innspurt i Monte-Carlo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Det norske damelaget med mor og datter Torhild og Tine Hallre lå lenge som beste av de norske lagene og hadde en klar ledelse i dameklassen. Men de fikk problemer på rallyets siste dag.
Dramatisk innspurt i Monte-Carlo
Rally Monte Carlo Historique ble ingen suksess for de norske deltagerne. Beste norske ble nummer 40. Mye endret seg på de siste to nattetappene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Tom Hotvedt med Lars Arne Neset som kartleser ble beste norske lag i årets Rally Monte Carlo for eldre biler. I sin Porsche 911 ble veteranparet nummer 40 – to plasser foran Valter Jensen og Monty Karlan som også kjørte Porsche.

Torgjer Kleppe og Ingrid Thune var tredje best av de norske i sin Renault 8 Godhini.

Det norske damelaget med mor og datter Torhild og Tine Hallre lå lenge som beste av de norske og hadde en klar ledelse i dameklassen. Men på de to siste og avgjørende prøvene falt de fra 12. til 81. plass. Dermed måtte de også nøye seg med andreplass i dameklassen.

– Årets løp var helt fritt for vinter, is og snø, sier Tom Hotvedt etter å ha gjennomført et godt løp.

– Det var sommerføre hele tiden, og den eneste snøen vi så underveis var på fjellene rundt. Jeg har aldri tidligere opplevd en Monte Carlo med så få utfordringer. Man kunne nesten ha kjørt hele løpet på sommerdekk.

Flere norske lag brøt årets løp: Petter Granerud, Kjetil Engan, Lars Lie, Bjørn Schage, Gjerulv Hurv, og Tommy Godfjeld brøt alle med det arrangøren definerer som mekaniske problemer.

Løpet ble vunnet av danske Henrik Bjerregaard som kjørte en Monaco-registrert Ford Escort RS2000 MkII.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: